Journalist

Som journalist har jag främst jobbat med snabba nyheter inom radio, både som nyhetsreporter och som nyhetsläsare. Mitt intresse för radioarbete väcktes under studietiden då jag upptäckte hur visuellt radio kan vara när man hör olika ljudmiljöer.

Jag har en bred utbildning med en magisterexamen i litteraturvetenskap som grund, som jag senare utvidgat med studier i journalistik, med biämnena genusstudier och organisation och ledning. I vårt samhälle finns det mycket som påverkar jämställdhetsarbetet, och en bredare baskunskap inom området har gett mig förståelse för många samhälleliga strukturer.

Ledarskap är däremot något som blir är viktigt inom alla organisationer där människor arbetar. Att förstå hur en organisation fungerar, och för att förstå hur individer fungerar i en organisation  känns som en mycket viktig kunskap att ha i dag, inte bara för att kunna leda andra, utan för att själv kunna vara en fungerande del av en organisation.

Mina studier har gett mig en vidare förståelse för olika synvinklar. Få saker är svartvita och de flesta frågorna behöver lyftas fram ur olika perspektiv. Jag är en nyfiken journalist som har ett genuint intresse för människors berättelser, och jag jobbar gärna med de berörande historierna som går på djupet.

Ett urval av olika uppdrag som jag har gjort hittar du under Portfolio.